Nova sezona Menjalnega Kroga

Leto se počasi poslavlja, pričenja se nov cikel. Ekipa LETS Zasavje nadaljuje svoje delo tudi v prihajajočemu novemu letu. V že skoraj preteklemu letu smo izvedli kopico dogodkov, od rednih mesečnih srečanj, ki se dogajajo vsako prvo soboto, do piknikov in okrogle mize na kateri smo se povezali s podobno mislečimi aktivisti širom Slovenije. Naše delovanje je avtonomno in neodvisno od obstoječih organizacij.

Tudi letos nadaljujemo zastavljeno pot z mesečnimi srečanji, ki se bodo dogajali praviloma pri zagorski tržnici. Prvič se po novemu letu se torej dobimo v soboto 4.1. ob 10.00 pri tržnici. Svojo dejavnost nameravamo razširiti na širše področje Zasavja, zraven standardnega programa nameravamo vključiti še sorodne projekte, kot so naprimer Zasavske mimobežnice s katerimi večamo prepoznavnost in spodbujamo solidarnost.

Takoj po novem letu se zopet dobimo, da si voščimo srečno novo leto in izmenjamo hrano, čaje, pekovske izdelke in knjige. Poudarek tokratnega Menjalnega Kroga bo torej na knjigah, katerih presežke bomo kasneje uporabili za Mimobežnice. Menjalni dobrine naj bodo aktualne, v uglednem stanju in takšne, kakršnih bi si želeli tudi sami.

Da bo še bolj veselo na dogodek povabite še svoje znance in prijatelje. Sami se lahko, kot aktivisti vključite v načrtovanje in ustvarjanje naslednjih dogodkov. Če imate konkretne predloge jih lahko pošljete na naš e-mail lets.zasavje@gmail.com, dobrodošli so tudi vaši prispevki v obliki razmišljanja ali članka, ki ga lahko objavimo na našemu blogu www.lets-zasavje.blogspot.com


Srečno  novo – vam želi ekipa LETS ZASAVJE     

Ni komentarjev:

Objavite komentar