Zimski Menjalni Krog

Zima je čas počitka. Časa zase in za svoje bližnje imamo nekoliko več, kot običajno. V tem času je naša sopotnica knjiga ali strip ob kateri se nasmejimo, sprostimo, izvemo kaj novega ali se česa naučimo.

Ta Menjalni Krog zato posvečamo kulturi. Bolj konkretno knjigam, stripom in nosilcem zvočnega ali video zapisa. Zbirajo se knjige za projekt Zasavske Knjigobežnice. Seveda je tudi, kot običajno domača hrana več kot dobrodošla. Kraj in čas ostajata enak: 1.2. ob 10:00 pri Zagorski tržnici.
Dogovorili smo se, da bomo dogodek popestrili z glasbo in odprtim mikrofonom preko katerega boste lahko brali prozo ali poezijo.

Določili smo lokacije, strategijo in terminski plan oglaševanja za projekt Knjigobežnice. Prve aktivnosti že potekajo tako, da bodo do konca meseca znane že vse lokacije. Projekt bo potekal sukcesivno s postavitvami, ki jih bodo spremljali dogodki ob otvoritvah. Postavitve bodo potekale od meseca aprila pa vse do meseca septembra.
Spomnili bi vas, da si preko Menjalnega Kroga ne izmenjujete le dobrin, marveč si lahko pomagate tudi drugače in izmenjate dobrino za storitev ali obratno. Ura vaše storitve ne glede na to kakšna je ostaja vredna 5 Kuolmov.

V letošnjem letu pripravljamo še bolj pester nabor zanimivih in zabavnih dogodkov na katere vabimo vas in vaše prijatelje.
Če vsa zanima karkoli v zvezi z Menjalnim Krogom ali našimi projekti pišite na lets.zasavje@gmail.com

ekipa LETS Zasavje

Ni komentarjev:

Objavite komentar