Aprila po sadike in semena

Naslednji menjalni krog nas čaka že 1. aprila. Ne, ni šala, je pa odlična priložnost, da malo prevetrite zaloge stvari, ki jih imate doma in si privoščite nekaj svežega.





Aprilski Menjalni krog bo v znamenju vrtičkanja. Imate doma odvečne sadike? Semena, ki jih ne nameravate posejati? Ste dobili za rojstni dan novo vrtno orodje? Nimate nič od tega? Brez skrbi, na Menjalnem krogu lahko izmenjate karkoli, kar je še uporabno in bi lahko za koga imelo kakšno vrednost. Dobrodošle so tudi sveže žemljice, marmelada, piškoti ... Njam!

Naš menjalni sistem je nekoliko drugačen od drugih. Ker pri nas menjate toliko različnih stvari, ni enostavno določiti, koliko lahko kdo odnese glede na to, kaj je prinesel. Zato boste za prinešene predmete dobili kuolme, ki delujejo podobno kot vsak drug denar. Kuolme boste lahko kadarkoli na tisti dan zamenjali za kaj drugega, kar vam bo všeč. Podrobnejša pravila izmenjave si lahko preberete tule.

Obiščite torej Menjalni krog 1. aprila ob 9h na ploščadi pred Zagorsko tržnico. Martinčkali se bomo na soncu, malo poklepetali in uživali v druženju in izmenjavi starega za novo.

Se vidimo? Seveda se!

Ni komentarjev:

Objavite komentar