Februarski dogodki

Februarski Menjalni krog v znamenju pustnih kostumov in gospodinjskih aparatov

Vsako prvo soboto v mesecu na ploščadi pred zagorsko tržnico poteka lokalna menjava različnih izdelkov. Februarska menjava bo še posebej namenjena družinam in dvem temam:

- pustnim maskam, kostumom in
- gospodinjskim aparatom.

Morda na kuhinjskih omaricah ali v kleti samevajo še delujoči gospodinjski aparati, ki jih ne potrebujete več? Ali tisti, ki ste jih dobili za darilo, pa jih niste nikoli uporabili. Mogoče na menjavi
dobite čisto uporaben aparat, ki ga že dolgo želite. Dogodek je priložnost za osvežitev zbirke pustnih kostumov za male in velike. 

Prinesite, kar otrokom (in otrokom po srcu) ni več prav in izberite kostum za letos.

Presežki bodo podarjeni lokalnim REUSE centrom.

Menjava poteka tako, da za vsako prinešeno stvar dobite LETS kupon(e), ki jih porabite na tem ali katerem od naslednjih dogodkov. Evrov ne potrebujete.

Vabljeni, v soboto, 7. februarja 2015 od 9h do 11h na ploščad pred zagorsko tržnico. V vsakem vremenu! Menjalni krog bo ob isti uri potekal tudi v Hrastniku pred tržnico in Trbovljah na tržnici, kjer se bo izmenjvalo knjige in pustna oblačila.

Da bo bolj veselo ne pozabite povabiti še svoje znance in prijatelje! Če bi se nam radi pridružili še kako drugače na primer, kot aktivist, podporni član ali podobno, ali imate zgolj uresničljivo idejo nas kontaktirajte. Trenutno iščemo kolumnista, fotografa in še koga, ki bi nam bil pripravljen pomagati.

Skupaj na bo gotovo uspelo – oziroma nam že uspeva!
ekipa LETS Zasavje

SREČNO!

Ni komentarjev:

Objavite komentar