Zelemenjava in glasbe sveta

Zelemenjava in Glasbe sveta

Avgust 2o14

Spoštovani!

Pošiljam vam vabilo na Zelemenjavo, ki bo potekala vse naslednje torke v avgustu 2o14 v sklopu festivala Glasbe sveta na Gradu Kromberk. Zelo bomo veseli, če boste dogodek lahko objavili v vašem mediju in seveda vabljeni, da se nam pridružite na dogodku. Najlepša hvala in lep pozdrav,

 
Maja Vrčon, iniciativa Podružnica 

Pozdravljeni!

Iniciativa Podružnica je prišla z dopusta. V goste nas je povabil vsakoletni glasbeni in kulinarični festival Glasbe sveta. V okviru omenjenega festivala se bomo z Zelemenjavo pridružili Tržnici dobrot sveta v amfiteatru Kromberškega gradu. Prvič v torek 12.o8.2o14 ob 19:3o.

 

V sklopu Zelemenjave na festivalu Glasbe sveta / Tržnica dobrot sveta predstavljamo:

- 12.o8.2o14 ob 19:3o:
°°° Predavanje in pogovor z zeliščarko Jadranko Jerina
Dolgoletna in izkušena nabiralna zdravilnih rastlin in kuharica blagodejnih zvarkov nas bo popeljala v svet, kjer ima narava še vedno moč, da nas ozdravi.

ob 2o:oo
°°° Predstavitev slikanja akvarelov z motiviko rastlin in pogovor z akademskim slikarjem Francem Golobom.

- 19.o8.2o14 ob 19:3o:
°°° Predavanje in pogovor o uporabnosti industrijske konoplje v vsakdanji prehrani in pri vzdrževanju zdravja z Bojanom Korenom s Kmetije Koren, kjer pridelujejo konopljino olje in moko.

Kot je že znano - na Zelemenjavi menjamo semenasadikepridelke,recepteizkušnje in navdihe z domačega vrta. Cilj Zelemenjave je, da na solidaren in zabaven način poveže vse navdušence dobrot in lepot z domačega vrta ter to navdušenje raztrosi tudi med ostale someščane in sovaščane. Zelemenjava vabi vse brez izjeme: vrtnarske guruje in popolne začetnike, mlade in stare, take z enim samim lončkom na balkonu kot tiste s kilometrsko njivo. Pridite s polnimi žepi dobre volje, razveselili pa se bomo tudi vsake slaščice iz domače pečice.

Ker se novogoriška 
Zelemenjava rada pojavlja tu in tam, včasih nepričakovano, se pusti povabiti in potem se v tem vrtincu pojavi še tisoč idej - tudi tokrat pričakujte še kakšno presenečenje več.  ............vse to še naknadno sporočimo.

Prisrčno vabljeni!
 Maja Vrčon, iniciativa Podružnica

Kontakt: podruznica.co@gmail.com
Facebook stran: Podružnica

Ni komentarjev:

Objavite komentar